Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2021 16:33 - Рецепта за отслабване чрез биопептидни биорегулатори
Автор: peptidi Категория: Технологии   
Прочетен: 387 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Защо не отслабваме?

или как да си помогнем... за да постигнем желаното тегло

Причините да не можете да отслабнете въпреки неимоверните усилия, които полагате, могат да са много и най-разнообразни, както на психологическо ниво, така и свързани с неспособността ви да контролирате тялото си или поради заболяване, което го провокира. Както вече ви е станало ясно отслабването е сложен и индивидуален процес, изисква доста време, отгонворно отношение и смяна на начина на живот!

Ето една  принципна схема, без гладуване.


Продуктите, цитирани в тази схема можете да си ги поръчате онлайн на адрес:
 https://www.peptides-health.com/

1. Детоксикация на дебелото черво с фито фибри е изключително важна.

Прави се в продължение на 7-12 дни, 2 пъти в годината с Шейк оф, но може да се прилага профилактично 1-2 пъти седмично. Целта е извеждане на „налепите” по стомаха и дебелото черво. Без нея е безмислено да се приемат продукти за отслабване, топене на мазнини и намаляване на тегло. По време на детокса се приемат 5 пъти дневно предимно течни храни, нетлъсти меса, зеленчуци, плодове, закуска Спайро, плодови кисели, крем-супи, пие се много вода.

2. Прилагане на програмата от Серия REVIFORM - за корекция на тегло.

След детокса, основните продукти за корекция на теглото са Ревиформ шейп и Ревиформ адсорб, които се приемат 1 месец. Отново, през това време храненето се следи внимателно - закуска Спайро, МРТ, киселите, крем-супите с пептиди, като те заместват 2 от общо 5-те хранения на ден. В останалите 3 хранения не трябва да има тлъсти меса, салами, кренвирши, консерви, алкохол, високомаслени млека.

3. След този месец, се препоръчва терапия с течни пептиди за черен дроб, панкреас, стомашно-чревен транк /ПК08, ПК07, ПК16/ 3 месеца. Целта е да се корегира неправилната работа на тези органи. При всички положения, за правилната терапия, трябва да се знаят хроничните заболявания или оплаквания, които има човек свързани с възрастовите изменения. Възможно е корекция на схемата при наличие на проблеми с щитовидна жлеза, наличие на камъни в жлъчката, бъбречни заболявания, натрупани отрови от дългогодишен прием на лекарства, тежки метали и др. Храненето постепенно се нормализира, съобразно здравословните проблемите.

4. След 3-и месечния прием на пептиди, се отчита резултата от терапията.

Избират се бъдещия начин на хранене, с който няма да се напрупват големи мазнини в органите, както и периода на повторение на терапията.

За по-любопитните, може да прочетете за грубите грешки, които се правят при отслабването!

Ядете прекалено много, но не ядете достатъчно протеини

Да, това е може би най-очевидната причина защо не отслабвате. Дори салатата, която си поръчвате в ресторанта може да изглежда здравословен избор, но сосът, дресингът, кетчупът, горчицата и мазнината – всички те добавят калории, за които често не се замисляме. И това съвсем не означава да игнорирате мазнините например. Правилната диета, която помага за отслабване на местата, които искаме и натрупването на мускулна маса, трябва да включва правилната комбинация от протеини, въглехидрати и полезни мазнини.

Протеините правят много повече от това да изграждат и поддържат мускулната тъкан. Те помагат на организма да се засити по-лесно, което пък помага да не преяждаме. Правилният избор на протеини в режима ни помага и на нивата на липиди в кръвта, както и на нивата на глюкозата в тялото.

Пиете прекалено много вредни неща

Не, не вода, разбира се. Това е единствената течност, която можете да пиете почти неограничено. Може да си позволявате т.н. здравословни кафе, чай, капучино, коколаген, които са с ганодерма, с шеншен, с червен ориз, с какао, естествен витамин С, които поддържат алкално-кеселинния баланс. Помислете и за бирата – повече от една бира няма да навреди, но нека не е често. За твърд алкохол не може и да става дума – той е изключително калоричен, а и често след него огладняваме неконтролируемо.

Смятате, че здравословните храни нямат калории

Почти няма храна, която да не съдържа калории, дори и здравословните. Преяждането с тях също може да доведе до натрупване на калории. Например с много калории са ядките и семената, както и рекламираните „суперхрани”. Всичко е въпрос на мярка.

Не тренирате... достатъчно

Добрата и успешна диета винаги е съчетана с подходящи за възрастта и пола ви спортни занимания. . Заетите майки, хората на възраст и такива със заболявания може просто да ходят интензивно по 2-3 км дневно. При мъжете, които искат да отслабнат, но и да натрупат мускулна маса, трябва да обърнат особено внимание на тази точка. Всички тренировки съгласувайте с фитнес треньора.

Стресирани сте

Стресът е тих убиец. Стресираното тяло произвежда кортизол много над нормата, а това увеличава мастните натрупвания в тялото и други негативни последствия, които рефлектират върху теглото ни. Дори и да поддържате здравословна диета и да тренирате често, ако сте стресирани през повечето време, това може да е причината поради, която не отслабвате.

Не спите достатъчно

Положението с недостатъчния сън е същият като със стреса. Не можем да очакваме да сме на купон цяла вечер, да спим 3 часа, след което да отидем на работа и организмът ни да реагира с усмивка. 8-часовото правило за сън е ясно на всички – придържайте се към него и игрорирайте тази причина, която може да ви коства диетата и упражненияа.

Надявам се, че сме били полезни. Ще се радвам да споделите вашите запитвания.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: peptidi
Категория: Технологии
Прочетен: 7763
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930